blogname

112
zaltbommel.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Jeugd op het spoor


Op dinsdagavond 16 mei is de politie met spoed naar de spoorbrug van Zaltbommel gestuurd. Daar zouden 2 jeugdigen zich op en rond het spoor bevinden. Bij aankomst zagen wij 2 jongens lopen. Na aanroepen zagen wij beide jongens wegrennen via de uiterwaarden. Hierop zijn wij met meerdere eenheden gaan zoeken in de directe omgeving. Een van de jongens besloot om zichzelf te melden en zich niet langer te verstoppen. De andere jongen werd later getroffen. Beide jongens zijn bekeurd en zeer streng toegesproken en overgedragen aan hun ouders.


Tijdens deze actie heeft het treinverkeer de veiligheid de politie en van de jongens, ruim 45 minuten stil gelegen.

Wanneer er door het stilleggen van het treinverkeer economische schade is ontstaan, kan een procedure opgestart worden om de jongens civiel aansprakelijk te stellen voor de geleden schade.
Verder onderzoekt de politie of het mogelijk is om de jongens een halt traject aan te bieden.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws