blogname

112
zaltbommel.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Brandweer evacueert bewoners bij brand in appartementencomplex


De hulpdiensten zijn dinsdag 25 juli massaal uitgerukt voor een brand in een appartementencomplex aan de Maarten van Rossumsingel in Zaltbommel. In het appartementencomplex wonen voornamelijk senioren.

Rond 12:00 kwamen de eerste meldingen binnen. Er werd al snel opgeschaald naar GRIP 1, waardoor er meerdere eenheden uit de omgeving assistentie komen bieden. Ook is er een traumahelikopter opgeroepen.

De veiligheidsregio Gelderland Zuid meldt om 12:42 dat er sein brandmeester is gegeven, wel is er nog veel rook, waardoor de brandweer door gaat met de evacuatie. De bewoners worden opgevangen in verzorgingshuis Grote Aard.

Over eventuele gewonden is op dit moment nog niets bekend.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws