blogname

112
zaltbommel.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Auto te water


Zaterdagochtend 29 juli kwam er bij de politie om 6:15 een melding binnen van een auto te water op de van Heemstraweg tussen Gameren en Zuilichem. Het was onbekend of er nog personen in het voertuigen zaten.

Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij het voertuig half onder water aan. Een agente ging direct het water in om te kijken of er nog personen in het voertuig zaten, dit bleek niet het geval. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft ook in het water gezocht naar personen, ook hier werd niemand aangetroffen. Er werd getracht contact te krijgen met de eigenaar van de auto, maar in de vroegte van de ochtend was dat niet gelukt. De auto werd geborgen.

De politie meldt dat de eigenaar van de auto later aangetroffen is. Waarom de eigenaar de plaats van het ongeval verlaten heeft is vooralsnog niet bekend.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws