blogname

112
zaltbommel.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Politie waarschuwt voor kentekendiefstal en inbraken


Maandag 28 augustus hebben politieagenten en BOA's van de gemeente bij het NS Station flyers uitgedeeld om te waarschuwen tegen diefstal en inbraken. Er zouden alleen al in eerste vijf maanden van 2017 twaalf inbraken hebben plaatsgevonden bij het stadion.

Bij die twaalf meldingen bleek ook dat in negen gevallen de kentekenplaten waren ontvreemd. De kentekens worden onder meer gebruikt op gestolen auto's en het tanken zonder te betalen. Of de gestolen kentekens inmiddels terecht zijn is nog niet bekend.

Vanaf half juli heeft de gemeente rondom het NS station permanent drie bewakingscamera's opgehangen die ervoor moeten zorgen dat de inbraken minder worden.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws