blogname

112
zaltbommel.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Poolse wielrenner aangehouden op de A2


In de nacht van maandag op dinsdag 29 augustus kreeg de politie de melding dat er een man over de autosnelweg A2 aan het fietsen was. De politie ging met twee eenheden naar de snelweg en troffen de man aan op de vluchtstrook.

De fietser, een 26 jarige Poolse man, bleek onderweg te zijn naar Bruchem. Hij gebruikte zijn telefoon als navigatiesysteem en deze stuurde hem over de snelweg. Hij verklaarde onderweg te zijn naar een vriend die in Bruchem zou wonen. Hij was zich er niet van bewust dat het zo gevaarlijk was. In Polen mocht je namelijk wel op de snelweg fietsen. Omdat de man zich niet kon legitimeren en geen vaste woon of verblijfplaats had hebben wij hem aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor onderzoek.

Nadat agenten zijn vingerafdrukken hadden afgenomen konden zij de identiteit vaststellen van de Poolse man. De Poolse man zal een proces-verbaal van 140 euro krijgen voor het fietsen op de autosnelweg. De man is weer in vrijheid gesteld.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws