blogname

112
zaltbommel.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Vrachtwagen gekanteld op de N322


Dinsdagmiddag 29 augustus omstreeks 15:30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de N322 - Van Heemstraweg te Zuilichem. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse bleek een vrachtwagen gekanteld te zijn en in de berm te liggen. De chauffeur was gewond en kon niet zelfstandig uit de cabine komen. Hij is bevrijdt door de brandweer. Ook een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om de ambulance te ondersteunen. De chauffeur is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De weg was enige tijd volledig afgesloten.

Getuigenoproep:
Over de aard van het ongeval is nog enige onduidelijkheid. Daarom is de politie dringend op zoek naar mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren. Mocht u getuigen zijn geweest neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws