blogname

112
zaltbommel.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Achtervolging


De videoauto van de eenheid Oost Nederland signaleerde vanavond rond 20:20 uur een erg snelle Audi A5 op de A2. De snelheden werden gemeten boven de 230 km/h. De achtervolging werd ingezet en het voertuig kwam ons gebied in. Met meerdere eenheden waren wij onderweg naar de A2. Toen een van onze eenheden de A2 op wilde rijden zagen wij het voertuig de afrit af komen van Hedel/ Kerkdriel. De Audi reed door rood licht en veroorzaakte bijna een ongeval. Met gedoofde verlichting en zeer hoge snelheid reed de Audi richting Hedel.

Via de Baronieweg is de Audi met bizarre snelheden door het dorp gevlogen en reed richting Den Bosch. Over de brug haalde de Audi een bezarre snelheid van meer dan 180 km/h.
Zulke risico's gaan wij niet nemen. Helaas werd het voertuig leeg aangetroffen in de wijk Hambaken in Den Bosch. Het voertuig is in beslag genomen door ons en wij zetten het onderzoek naar de bestuurder voort.

Als u getuige bent geweest en of schade hebt opgelopen komen de politie graag met u in contact via telefoonnummer 09008844.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws