Rollerbank controle resultaten

29/10

Foto: Politie

29/10

Foto: Politie

Afgelopen week op woensdag, donderdag en vrijdag heeft de politie op diverse locaties in de Gemeente Maasdriel en Gemeente Zaltbommel een rollenbank controle gehouden.

Hierbij zijn in totaal 30 brom en snorfietsen gecontroleerd. Hiervan bleken 15 voertuigen een te hoge constructiesnelheid te hebben. Deze voertuig hebben een WOK-Status (Wachten Op Keuren) gekregen en zullen moeten worden aangeboden bij de Rdw. Tot die tijd mag er niet meer mee gereden worden. De bestuurders van deze voertuigen hebben tevens een proces-verbaal gekregen.

Verder troffen de politie twee bestuurders aan die reden zonder een geldig rijbewijs. Deze hebben ook een proces-verbaal gekregen. Ook heeft een bestuurder een proces-verbaal gekregen voor een uitlaat die niet in orde bleek.