Groot ongeval op de A2

17/01

Foto: politie

Zaltbommel – Donderdag ochtend om 11:45 heeft er een groot ongeval plaatsgevonden op de A2. Het ongeval had plaatsgevonden op de brug tussen Zaltbommel en Waardenburg.

Er was toen nog niet bekend of er letsel was bij de betrokkenen. Politie is samen met de brandweer, ambulance en Rijkswaterstaat met spoed ter plaatse gegaan. Ter plaatse bij het ongeval was het een grote ravage. De hele snelweg was geblokkeerd door auto’s en onderdelen daarvan. Er werd door iedereen direct hulpverleend. Uiteindelijk is één persoon ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Het is nog onbekend wat voor letsel deze persoon heeft.

Er wordt verder onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Dit wordt gedaan door de VOA (Verkeersongevallen Analyse). Omstreeks 13.00 uur werd er weer een rijstrook vrijgegeven. Hierdoor kon de snelweg weer langzaam tot rijden komen.