Pakketbezorger overvallen

27/01

Foto: Politie

Zaltbommel – De politie zoekt getuigen van een overval op een pakketbezorger op zaterdag 26 januari op de Waalbandijk. De bezorger werd bedreigd en de daders namen een deel van zijn lading mee.

De pakketbezorger stond rond 15.45 met zijn bestelbus stil op de Waalbandijk, toen een deur van de bus werd geopend. De bezorger werd geslagen en met een onbekend voorwerp bedreigd. Uit de laadruimte van de bus werd een deel van de pakketten gestolen die nog bezorgd moesten worden. De overval werd door twee, maar mogelijk meer, personen gepleegd. Na de overval gingen de daders er in onbekende richting vandoor in een auto.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met getuigen van de overval, of met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat met de overval te maken kan hebben. Kunt u de politie helpen? Bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.