Busje botst tegen woning. Inzittenden slaan op de vlucht

14/03

Foto: politie Bommelerwaard

Kerkdriel – Zaterdag 13 maart zijn de hulpdiensten rond 18:30 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Pietersdijk. Een bestelauto was tegen een woning aangereden, de bestuurder en passagier waren gevlucht.

Na een kort onderzoek kon de politie een 22 jarige man uit Kerkdriel aanhouden. De 22 jarige verdachte is naar het politiebureau in Zaltbommel overgebracht. De verdachte wordt roekeloos rijgedrag en het verlaten van plaats ongeval verweten. Ook had de politie een indicatie dat de bestuurder onder invloed van alcohol en drugs had gereden. De andere verdachte is nog voortvluchtig.

Omdat de verdachte niet wilde meewerken aan een bloedproef is zijn rijbewijs ingevorderd en zal het Openbaar Ministerie de hoogste straf gaan eisen. Inmiddels heeft de politie al diverse getuigen gesproken en daarvan een verklaring opgenomen. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. Mocht je iets hebben gezien neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Zaaknummer: 2021113560